facebook pixel
Stranden San José
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.2708333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.27 (24 Votes)

2. Cala Bassa

cala bassaCala Bassa is een populair strand en dankzij de vele voorzieningen een genot voor elke bezoeker! Het strand is zeer goed te bereiken en dankzij houten loopplanken ook zeer geschikt voor de 'oudere generatie'. Een heerlijk zandstrand met crystal helder water!

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant beachclub watersport mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

5. Cala Conta

cala contaVoor vele behoeft Cala Conta geen verdere uitleg; het is een heel populair strand met vele voorzieningen! De uitzichten vanaf dit weidse strand zijn schitterend te noemen en de azuurblauwe zee is zeer uitnodigend!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

7. Cala d'Hort

cala dhortCala d'Hort is gelegen in het zuid-westen van Ibiza en ligt in een nationaal park. Het is een fantastische plek met een prachtig uitzicht op 'Es Vedrá', een grote rots die boven zee uitsteekt. Het strand is erg populair!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel mindervaliden

Lees Meer

8. Cala Jondal

cala jondalCala Jondal is een strand in het zuiden van Ibiza waar iedereen zich welkom voelt. Het strand heeft een zeer populaire beachclub voor feestgangers en beroemdheden, maar ook rustigere delen waar families met kinderen kunnen genieten!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant beachclub winkel mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

Cala Tarida

cala taridaCala Tarida is een mooi klein strand op een kwartier rijden vanaf San Antonio of tien minuten rijden vanaf San José. Het strand ligt in een baaitje in het zuiden van Ibiza en bestaat uit fijn wit zand. De zee heeft een prachtige kleur en is zeer helder.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel

Lees Meer

6. Cala Vadella

cala vadellaDeze prachtige baai heeft adembenemende uitzichten, omringd door leuke paadjes waar je heerlijk kan wandelen. Het grote, witte zandstrand is één van de mooiste stranden van Ibiza en geschikt voor iedereen!

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

10. Es Cavallet

es cavalletVanaf het strand van Es Cavallet kan op heldere dagen gekeken worden tot aan Ibiza Stad en Formentera; een schitterend uitzicht! Het is een prachtig breed zandstrand met diverse voorzieningen en restaurants.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport naturisten

Lees Meer

Las Salinas

las salinas

Het strand is van Las Salinas is 1,5 kilometer lang en is 25 tot 30 meter breed. Aangrenzend aan het strand zijn prachtige pijnbomen te vinden om het plaatje compleet te maken. Op het strand is het mogelijk om een kleine catamaran te huren en lekker een stukje te gaan varen. 

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport toiletten

Lees Meer

Playa d'en Bossa

playa den bossaPlaya d'en Bossa is een immens populair strand en het grootste strand van Ibiza. Een aantal zeer populaire beachclubs zijn gelegen aan het strand van Playa d'en Bossa, waardoor het erg druk kan zijn op dit heerlijke zandstrand.

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant beachclub winkel watersport naturisten mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

Playa Xinxo

playa xinxoPlaya Xinxo is een strand dat gelegen is in de regio San José maar erg dicht tegen San Antonio aanligt. Wij hebben dit strand in beide categorieën ingedeeld. Het is een mooi zandstrand waar diverse watersporten beoefend kunnen worden.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches

Lees Meer

9. Sa Caleta

sa caletaSa Caleta, ook wel Es Bol Nou genoemd, is gelegen in een prachtige baai omringt door schitterende bomen, prachtige kliffen heeft een heerlijk zandstrand en zeer rustig helder water... Gewoonweg genieten aan dit strand!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur restaurant winkel

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?