Supermarkten op Ibiza; waar zijn de beste? - Ibiza Magazine
Supermarkten
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.5862068965517 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.59 (58 Votes)

Boodschappen halen op Ibiza kan eigenlijk overal wel. Je komt op het eiland diverse kleine en grote supermarkten tegen op Ibiza. In de toeristengebieden kom je vooral veel kleine buurtsupers tegen. Je kan hier meestal de belangrijkste dingen aanschaffen. Helaas zijn deze supermarkten niet goedkoop en kan je beter een grote supermarkt opzoeken.

Bekende grote supermarkten op Ibiza zijn: Eroski, Spar, Vipermercado en Hipmercado. Het is wel slim om rekening te houden met de openingstijden van de supermarkten. De meeste supermarkten zijn op Ibiza op zondag gesloten. Er zijn wel een aantal grote supermarkten die speciaal voor de toeristen op zondag open zijn.


Ibiza Stad

In Ibiza Stad zijn natuurlijk verschillende grote supermarkten gevestigd. Een grote supermarkt in de buurt van het vliegveld is Mercadona(locatie). Deze supermarkt is populair bij de locals en staat bekend om de scherpe prijzen. Als je op zoek bent naar betaalbare verse vis, dan kan Mercadona een aanrader zijn. Wil je graag grote inkopen doen? Je kan stoppen bij de Eroski(locatie) op weg naar Santa Eularia. Wil je echt voordelig shoppen? Natuurlijk kan je gewoon winkelen bij de Lidl op Ibiza. Aan de Avinguda San José de sa Talaia kom je de Lidl tegen. Verspreid over Ibiza stad zijn ook nog een aantal kleine Eroski supermarkten te vinden.


Santa Eularia

Santa Eularia heeft een aantal Eroski(locatie) supermarkten. De grootste is te vinden aan de Avinguda d’es Canar. Deze supermarkt is zelfs op zondag open, maar wel met beperkte openingstijden. Als je op zoek bent naar een supermarkt met spotgoedkope groenten en fruit, dan is de Can Pages(locatie) supermarkt een aanrader. De rest van de producten zijn vrij prijzig, maar het voordeel van deze supermarkt is dat hij bijna altijd open is. Je komt de supermarkt tegen op de Carretera Santa Eularia del Río.


San Antonio

In San Antonio ligt dichtbij de stad zelf een grote Eroski(locatie) aan de av de Ses Païsses. Vlakbij ligt een grote Lidl(locatie) voor voordelige boodschappen. Als je vanuit San Antonio naar Ibiza Stad rijdt dan kom je nog een Hipermercado tegen. Dit is een hele grote supermarkt en je kan hier echt alles vinden wat je nodig hebt.


San José

In de buurt van San José is een kleine Spar(locatie) gevestigd aan de Carrer Pere Escanellas. Naast de Spar is er ook nog een Vipermercado(locatie). Dit is geen grote supermarkt, maar je kan er wel slagen voor alles wat je nodig hebt. Het grootste voordeel is dat je hier verse broodjes kan kopen die rechtstreeks van de bakker komen.  

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?