facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4.6666666666667 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

las salinas

Het strand is van Las Salinas is 1,5 kilometer lang en is 25 tot 30 meter breed. Aangrenzend aan het strand zijn prachtige pijnbomen te vinden om het plaatje compleet te maken. Op het strand is het mogelijk om een kleine catamaran te huren en lekker een stukje te gaan varen. 

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport toiletten

 Op ongeveer 10 minuten rijden van Ibiza Stad ligt het strand Las Salinas. Je kan het strand bereiken met de auto, fiets of de bus. Het strand ligt ongeveer 6 km vanaf Playa d’en Bossa. Dit strand is vernoemd naar de zoutmeren ten zuiden van het eiland. 

 

Informatie Las Salinas

Las Salinas is een heerlijk strand om te relaxen, maar niet om de rust op te zoeken. Vooral tijdens het hoogseizoen kan het erg druk zijn op het strand. Naast de aanwezigheid van andere toeristen komen er ook verschillende strandverkopers langslopen. Ze proberen verschillende producten aan de man te brengen en een praatje te maken met de toeristen op het strand. Naast verkopers komen er regelmatig propers langs met flyers van de nieuwste clubavonden in de omgeving. Buiten het hoogseizoen is Las Salinas een rustig strand en ideaal voor het maken van een lange strandwandeling.

Langs Las Salinas richting Playa d’en Bossa kom je verschillende populaire restaurants en beachclubs tegen. Sommige beachclubs hebben zelfs de mogelijkheid om je drankje op het strand te bezorgen. Het is niet goedkoop om in de restaurants en bars bij het strand te gaan eten. Als je wilt besparen dan kan je ook in de steegjes achter de boulevard prima restaurants vinden. De restaurants aan de boulevard hebben verschillende gerechten op hun menukaart staan. Uiteraard ligt de kwaliteit zoals je op Ibiza wel gewend bent hoog en kan je hier heerlijk eten en genieten van lokale specialiteiten.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?