Restaurants op Ibiza; heerlijk eten top 10! - Ibiza Magazine
Restaurants
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (72 Votes)

Het is absoluut een aanrader om lekker te gaan dineren op Ibiza. In de loop der jaren zijn er verschillende culturen naar het eiland gekomen. Deze invloeden hebben natuurlijk ook voor diverse restaurants op het eiland gezorgd.

Natuurlijk kan je tijdens je vakantie op Ibiza het traditionele Spaanse eten terugvinden. Maar ook invloeden van buitenaf hebben gezorgd voor een gevarieerde selectie aan restaurants op Ibiza. Omdat iedereen een bepaalde wens heeft wat betreft de keuze voor eten in een restaurant hebben wij de restaurants onderverdeeld in thema's en op ligging:


Selecteer een restaurant op thema:

Restaurants aan het strand  Restaurants op Ibiza met zonsondergang  Exclusieve restaurants op Ibiza  Romantische restaurants op Ibiza  Restaurants meer landinwaarts op Ibiza


Selecteer een restaurant op ligging:

Restaurants Ibiza Stad  Restaurants Santa Eularia op Ibiza  Restaurants in San Antonio op ibiza  Restaurants San José op Ibiza  Restaurants San Juan


Diversiteit aan restaurants op Ibiza

Landinwaarts kan je op Ibiza genieten van de lokale keuken. Het eiland produceert veel eten zelf en bijna elk landhuis heeft zijn eigen vee. Naast eigen vee zie je bij de boerderijen vaak moestuinen en fruitbomen. Veel inwoners zijn zelfvoorzienend als het aankomt op eten. Dit proef je terug in de gerechten die landinwaarts geserveerd worden. Alle maaltijden komen vers van het land of de zee.


Vis en zeevruchten

Echte specialiteiten zijn zeevruchten, verse vis uit de oven, rijstgerechten, kip, lamsvlees en stoofschotels. Naast gevarieerde maaltijden kan je ook genieten bij de lokale bakkers waar je heerlijk gebak en brood kan kopen. Gastronomie op het eiland is erg belangrijk!


Restaurants aan het strand

Als je aan de kust zit heb je geen zin om nog de auto te moeten pakken om lekker te eten. Aan het strand zijn verschillende restaurants in Ibiza te vinden. Je komt hier echte beachclubs tegen of romantische restaurants waarbij je kan dineren terwijl de zon in de zee zakt. Sommige restaurants in Ibiza zorgen er zelfs voor dat je ondertussen kan genieten van de zonsondergang.

Op Ibiza Magazine kan je direct een selectie maken met restaurants op basis van wat je zelf leuk vind om te doen. Dit kan heel exclusief zijn , of bewust te kiezen voor een budget-restaurant.

Gelukkig zijn er verschillende budget restaurants te vinden op het eiland. Ook hier kan je lekker eten, met de zee op de achtergrond, terwijl je niet veel hoeft te betalen! Laat je gerust verwennen door het heerlijke eten op Ibiza. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?