Villa of Huis huren op Ibiza! Betrouwbaar! - Ibiza Magazine
Huis huren Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.4306569343066 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (137 Votes)

Wil je echt optimaal genieten van je welverdiende vakantie naar Ibiza, ga dan een villa of huis huren op Ibiza! Je kan heel eenvoudig en betrouwbaar een villa of huis boeken via onze website. Er is een grote variatie aan villa’s en huizen die verhuurt worden, maak daarom een juiste keuze. Maak bijvoorbeeld een keuze uit het aantal slaapkamers dat een villa of huis moet hebben of bepaal eerst de ligging:


Selecteer een villa op Ibiza op ligging:

Villa's bij Ibiza Stad Villa's bij Santa Eularia Villa's bij San Antonio Villa's bij San Jose Villa's bij San Juan


Huis huren op Ibiza


Selecteer een villa op aantal slaapkamers

Villa met twee slaapkamers op Ibiza Villa met drie slaapkamers op Ibiza Villa met vier slaapkamers op Ibiza Villa met vijf slaapkamers op Ibiza Villa met zes slaapkamers op Ibiza


kaart ibizaVaak zijn deze huizen en villa's een tweede woning van een bewoner op Ibiza, dit extra huis wordt speciaal aan toeristen verhuurt om zo een leuk zakcentje te verdienen. De huizen zijn veelal van alle gemakken voorzien en beschikken vaak over veel slaapkamers.

De villa’s en vakantiehuizen zijn vaak groot en voorzien van een eigen zwembad. Het huren van een villa is meestal niet goedkoop, maar je kan de kosten eventueel delen met de groep waarmee je op vakantie gaat.

Op die manier kan je betaalbaar een huis huren voor een vakantieperiode op Ibiza. Je kan zo in je eigen witte finca verblijven aan de zee, of in een luxe villa tegen de bergen bij San José bijvoorbeeld!

Het voordeel van een eigen villa is dat je alle rust en privacy hebt. Je hebt geen overlast van de buren die op de muur bonken of nog laat van het stappen thuiskomen. Daarnaast zijn de villa's en huizen op Ibiza vaak van alle gemakken voorzien!

 

Locatie van villa's op Ibiza 

De meeste villa’s en huizen liggen wat meer richting het achterland. Je kan ze op een paar kilometer van het strand vandaan boeken. Dit is meestal net iets te ver om te gaan lopen. Dit hoeft geen probleem te zijn want de meeste villa’s hebben een eigen zwembad waar je heerlijk aan kan liggen en genieten.

Een auto huren bij een villa of huis kan soms wel prettig zijn, aangezien veel taxichauffeurs die afgelegen villa's en huizen niet weten te vinden. Je kan eventueel ook voor een huis aan het strand kiezen. Doordat ze dichtbij zee liggen bevinden deze huizen en villa's zich wel meer in toeristische delen, waardoor het wat drukker kan zijn.

Het is slim om een villa of vakantiewoning op tijd te boeken. De meeste woningen zitten al maanden van te voren volgeboekt. Er zijn natuurlijk een beperkt aantal woningen voor de verhuur beschikbaar. Vooral als je naar iets unieks op zoek bent is het slim om vroeg te boeken.

Artikel: How-to: Een huis huren op Ibiza!

Hotels IbizaAppartement IbizaVliegtickets IbizaAuto huren

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?