facebook pixel
Appartement Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.8461538461538 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.85 (52 Votes)

Tips bij het boeken van een appartement op Ibiza:

1. Kijk direct naar het appartementen aanbod van Booking.comBooking is qua aanbod en prijs erg goed wat betreft appartementen, het aanbod is gigantisch!

2. Check ook het aanbod van Hotels.com en Expediahoe gek het ook klinkt; Hotels.com en Expedia hebben ook scherpe tarieven voor appartementen!

Lees ook de "How-to: een appartement boeken op Ibiza!"


Selecteer een appartement op ligging:

Appartementen in Ibiza Stad  Appartementen in Santa Eularia  Appartementen in San Antonio  Appartementen in San Jose  Appartementen in San Juan


Waarom een appartement boeken?

Appartementen zijn natuurlijk ideaal om met meerdere personen op Ibiza te verblijven. Als je geen dure villa wilt huren op Ibiza is een appartement een perfect alternatief voor een heerlijke vakantie. In een appartement kan je even tot rust komen voordat je weer verder gaat in het drukke nachtleven op het eiland. Verspreid over het eiland zijn verschillende appartementen te vinden. Sommige zijn trendy ingericht en hebben uitzicht over de zee, andere zijn meer romantisch ingericht en liggen landinwaarts.

Afhankelijk van jouw wensen op Ibiza kan je een appartement uitzoeken dat bij je past. Als je naar het eiland afreist met kinderen, dan kan een rustig plekje op het eiland een aanrader zijn, bijvoorbeeld in het oosten van Ibiza. Sommige appartementen zijn voorzien van een gezamenlijk zwembad, veelal goed onderhouden. Het is slim om van te voren te bedenken aan welke eisen jouw appartement moet voldoen.


Appartementen in de gemeenten op Ibiza

Elke gemeente op Ibiza heeft zijn charme en het leven kan in elke gemeente totaal anders zijn. Als je echt een appartement zoekt midden in het toerisme dan is Ibiza Stad of de plaats San Antonio(let op; veel Engelsen) een aanrader. San Antonio is één van de populairste badplaatsen op het eiland. Je kan vanuit je appartement genieten van de prachtigste zonsondergang in San Antonio, dit kan aan de kant van Ibiza Stad niet.

Wil je liever rustig verblijven in schattige dorpjes? De derde grootste gemeente op het eiland is Sant Eulària. Deze regio staat bekend om de beste restaurants en als het culturele centrum van Ibiza. Als je lekker wilt ontspannen met je gezin, dan kan je hier prima een appartement boeken. Wil je echt naar het achterland? Bezoek dan San Juan of San José voor een culturele vakantie op Ibiza. Boek via Ibiza Magazine je appartement op Ibiza en ga heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!

Huis huren IbizaHotel IbizaVliegtickets IbizaAuto huren

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?