facebook pixel
Cala d'Hort
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.6808510638298 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.68 (47 Votes)

cala dhortCala d'Hort is gelegen in het zuid-westen van Ibiza en ligt in een nationaal park. Het is een fantastische plek met een prachtig uitzicht op 'Es Vedrá', een grote rots die boven zee uitsteekt. Het strand is erg populair!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel mindervaliden

 

 

Cala d'Hort is de nummer 7 van mooiste stranden van Ibiza. Bekijk ook eens Cala Vadella (nummer 6) en Cala Jondal (nummer 8).

Absoluut één van de mooiste plekken van Ibiza is Cala d'Hort! Het strand heeft veel voorzieningen zoals ligbedden en parasol verhuur en heeft meerdere restaurants en bars. Er is een reddingsbrigade aanwezig, een winkel en het strand is ook voor mindervaliden te bereiken!

 

Bereikbaarheid Cala d'Hort

Het strand van Cala d'Hort is alleen te bereiken via de auto, het is circa 10 minuten rijden van San José of Cala Vadella. Volg vanaf de weg van San José de verkeersborden. Het parkeren bij het strand is lichtelijk chaotisch en kan lastig zijn in de piekmaanden van het jaar waar Ibiza overspoelt wordt door toeristen.

 

Informatie Cala d'Hort

Het strand is een klein, geliefd strand met een prachtig uitzicht over Es Vedrá, honderden meters verderop in zee. Het strand is deels van zand en deels van kiezels en is 's Zomers gigantisch populair. Op het strand van Cala d'Hort kan elke doelgroep genieten van de zon, zee en het strand. Je komt er families tegen, oude locals, jonge locals en stelletjes; er is voor ieder wat wils! 

Met een aantal grote rotsen en kliffen achter zich is het strand bereikbaar via een steile weg, welke in de zomermaanden wel eens éénrichtingverkeer is door de langs de weg geparkeerde auto's. Ga dus vroeg naar Cala d'Hort om te voorkomen dat je op de terugweg de steile berg naar boven moet lopen!

Er zijn aan het strand drie goede restaurants, bekend om de verse vis en paella! Het restaurant Del Carmen is direct op het strand, terwijl Es Boldado hoger op de kliffen is gesitueerd. Het is bereikbaar vanaf de weg naar San José.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?