facebook pixel
Es Cavallet
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.2906976744186 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.29 (43 Votes)

es cavalletVanaf het strand van Es Cavallet kan op heldere dagen gekeken worden tot aan Ibiza Stad en Formentera; een schitterend uitzicht! Het is een prachtig breed zandstrand met diverse voorzieningen en restaurants.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport naturisten

 

Het strand heeft diverse voorzieningen waaronder bedden- en parasolverhuur, diverse restaurants, buitendouches en een winkeltje. Er is ook een volleybal-net aanwezig op het strand!

Es Cavellet is de nummer 10 van mooiste stranden van Ibiza. Bekijk ook eens Sa Caleta (nummer 9) en Aigua Blanques (nummer 1).

 

Bereikbaarheid Es Cavallet

Het prachtige zandstrand van Es Cavallet is met de auto, bus en zelf met fiets te bereiken! Vanaf Ibiza Stad is het circa 10 kilometer rijden en vanaf Playa d'en Bossa circa 6 kilometer. Parken can nog wel eens heel erg druk zijn in het hoogseizoen dus zorg dat je op tijd bij het strand aanwezig bent! Mocht je besluiten de fiets te pakken, let erg goed op in het verkeer!

 

Informatie Es Cavallet

Es Cavallet is een officieel nudistenstrand, maar dagelijks valt hier niet heel veel van te merken. De nudisten op het strand van Es Cavallet liggen voornamelijk in het midden van het strand, achter zandduinen. Het eerste gedeelte van het strand, vlakbij het parkeerterrein, is erg populair bij beroemdheden. Helemaal rechts van het strand liggen voornamelijk homo's. Als het oostenwind is ontstaan er schitterende golven en zullen veel windsurfers de prachtige blauwe zee opgaan; een spectaculair gezicht!

Het meeste bekende restaurant bij Es Cavallet is El Chiringuito, een restaurant met bar welke bekend staat om fantastische openings- en sluitfeesten!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?