Een huis kopen op Ibiza - Ibiza Magazine
Huis kopen op Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (6 Votes)

white walls ibizaHet is verstandig om een betrouwbare makelaar in te schakelen als je een huis of villa wilt kopen op Ibiza. Het liefst een Nederlandstalige makelaar met al jarenlang ervaring op Ibiza. Een betrouwbare makelaar is White Walls Real Estate.

White Walls Real Estate is een full-service vastgoedmakelaar op Ibiza en wordt binnenkort gelanceerd in Formentera, Mallorca en Menorca. Zij onderscheiden zich van andere bureaus doordat ze nooit enige commissie van de verkoper in rekening brengen.

 

Waarom doen ze dit?

Verkopen op de eilanden kost de verkoper gewoonlijk tussen de 5-6% fee. Normaal gesproken wordt dit meegerekend in de vraagprijs, zodat wanneer de koper betaalt na de voltooiing van de verkoop, de makelaar hun commissie in mindering brengt.

Dit betekent dat zowel de verkoper als de koper verliezen!

whitewalls villas 

Verkoper betaald geen commissie

Bij White Walls bieden ze echter een innovatief model waarbij de verkoper geen commissie betaalt en de kopers bij voltooiing 2% commissie betalen. Dit komt neer op een aanzienlijke besparing van 3-4% binnen de totale aankooptransactie: een win-win voor zowel de koper als de verkoper

White Walls is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in uitzonderlijke eigendommen in de Balearen. Elk van de buitengewone eigendommen die zij te koop en te huur hebben, weerspiegelt hun passie voor opmerkelijke kunst, design en stijl.

Deze passie helpt hun om de klanten te begrijpen en inspireert ons tot enthousiaste inzet voor uitstekende persoonlijke service en aandacht voor detail. De ervaren medewerkers zijn allemaal toegewijd aan het geven van onpartijdig, deskundig advies, of u nu koopt, huurt of verkoopt.

Website: https://whitewallsrealestate.com/

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?