Gids - Ibiza Magazine
Gids
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.9473684210526 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.95 (19 Votes)

Wil jij écht het maximale uit Ibiza of Formentera halen? Dat kan!

Ibiza Inside Out KristofKristof van Ibiza Inside Out, onze lokale partner op het eiland, creëert op basis van jouw persoonlijke wensen één of meerdere dagen aan unieke ervaringen inclusief transport, foto’s en video’s.

Hij woont al enkele jaren op Ibiza en kent het eiland als geen ander. Je vertelt hem gewoon welk type (verborgen) parels je graag wil zien of wat je absoluut wil meemaken, wat je graag eet en drinkt, welke muziek je graag hoort, enz... en hij zet dit om in de realiteit! 

Excursies op IbizaDit doet hij, zoals je hier in de recensies kan lezen, dagelijks voor vele Nederlanders, Belgen, Amerikanen en andere nationaliteiten.

Bel of stuur hem gratis en vrijblijvend via Whatsapp op
+34 603 244 003 en hij creëert met plezier jouw droomervaring. 

Boek hier jouw dag aan unieke ervaringen en geef tijdens het boekingsproces de coupon code “IBZMAG” op voor een korting en een leuke extra verrassing tijdens de tour.

 Website: Ibiza Inside Out

 

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?