Genieten van swingende Live Muziek op Ibiza - Ibiza Magazine
Live muziek
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.547619047619 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.55 (42 Votes)

Naast een gezellige avond uit in een (beach)club kan je op Ibiza natuurlijk ook lekker genieten van live muziek en een drankje. Verschillende terrassen hebben 's avonds hun eigen artiesten die voor live muziek zorgen. Je kan hier op je gemak genieten van een drankje en, veelal, gezellige muziek. Vooral de lokale bewoners vinden deze vorm van entertainment fantastisch!

Live muziek kan echt van alles zijn van gezellige soulmuziek tot echte Jazz. Vaak eindigt de avond wel bij de populairdere restaurants met een hippe DJ die komt draaien. Deze blijft tot sluitingstijd draaien. Op Ibiza zijn verschillende bars te vinden waar dit soort evenementen gehouden worden. Het komt soms wel voor dat drankjes duurder worden tijdens het optreden van een band. Het is ook vaak erg leuk om bij de live-muziek act op één van de bekende markten op Ibiza te gaan kijken, deze artiesten hebben vaak erg veel talent!


Hard Rock Hotel Ibiza

Het Hard Rock Hotel op Ibiza is uniek in zijn soort. Waar de grote clubs, en eigenlijk het gehele eiland, in teken staan van DJ's uit de dance- en house-industrie heeft het Hard Rock Hotel het roer omgegooid: de beste artiesten en bands geven hier concerten!


Restaurants en bars met live muziek

raco verd live muziekRaco Verd is één van de leukste locaties op Ibiza waar live-muziek gemaakt wordt. Zoals vele van dit soorten barren is Raco Verd immens populair bij de locals van Ibiza. Het is een prachtige locatie waar je ook kunt eten; ontbijten, lunch of diner, het kan allemaal! Raco Verd heeft diverse thema's in de loop van de week, op dinsdag is er bijvoorbeeld wereldmuziek en op donderdagavond voornamelijk rock en blues! Vrijdag doen we het wat rustiger aan met akoestische muziek en zaterdags genieten we van de Braziliaanse klanken!

Locatie: Calle de Pere Escanellas 49 / 07800 Ibiza

Website: Facebookpagina

Programma: Facebook groep


tetro pereyraEen andere leuke bar waar live-muziek gespeeld wordt is Teatro Pereyra. Deze bar ligt midden in Ibiza Stad vlakbij Dalt Villa. De complete uitstraling van de bar straalt muziek uit; geweldig! De doelgroep van deze bar is zeer uiteenlopen. Oudere locals komen hier erg graag in het begin van de avond, wanneer er veel live-muziek gespeeld wordt. In de loop van de avond maken deze plaats voor feestgangers, want de live-muziek zal steeds meer richting de DJ tunes gaan!

Locatie: Calle Comte de Rosselló 3 / 07800 Ibiza

Website: Teatro Pereyra

Facebook: Facebookpagina

 

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?