Stranden op Ibiza; bekijk ze alle 54! - Ibiza Magazine
Stranden
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.0705128205128 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.07 (78 Votes)

kaart ibizaIbiza heeft maar liefst 54 stranden, verdeeld over alle gemeenten van Ibiza. Op deze site staan alle stranden uitgelicht en weet je exact welke voorzieningen er per strand zijn! Bekijk de stranden per gemeente of kies voor de top 10 mooiste stranden!

Top 10 Mooiste stranden van Ibiza

Ibiza

San José

San Antonio

San Juan

Santa Eularia


Stranden op Ibiza

Mooiste stranden op IbizaEén van de grootste trekpleisters op Ibiza zijn natuurlijk de stranden. Het eiland heeft meer dan 210 kilometer aan strand. Er zijn verschillende kleine en grote stranden op het eiland te vinden.

Verschillende stranden zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Uiteraard hebben wij deze stranden voor je op een rijtje gezet, bekijk de Top 10 van mooiste stranden op Ibiza via bovenstaande link! Je weet zo precies welke stranden je echt gezien moet hebben als je op vakantie gaat naar Ibiza.

Ben je op zoek naar een rustig strand waar je met een beetje geluk de zee voor jezelf hebt? Het is een aanrader om eens naar het noorden of oosten van Ibiza af te reizen. In het westen van het eiland vind je vooral de drukke toeristische stranden.

Vaak zijn deze wel heel erg gezellig met een boulevard, restaurants en hotels. Toch kan het ook heel leuk zijn om een keer de luwte op te zoeken. Met een huurauto rij je nog naar de verborgen plekjes tijdens het hoofdseizoen. Je komt hier echt prachtige plekjes tegen waar nog niemand aan het zwemmen is. De enige die je hier vaak tegenkomt zijn de lokale bewoners die van deze plekjes afweten.


Bijzondere stranden

Op het eiland kom je ook hele bijzondere stranden tegen waar je soms een flinke tocht voor moet maken. Een prachtig voorbeeld is de Cala d’Albarca. Een ongerepte baai in het noorden van Ibiza. Het strand ligt 15 kilometer vanaf San Antonio.

Naast je zwemspullen is het slim om wandelschoenen mee te nemen. Je bent namelijk 45 minuten bezig om de baai te bereiken. Een leuke toevoeging aan deze baai is de natuurlijke brug er overheen.


Familiestranden

Familiestranden op IbizaBen je meer op zoek naar een familiestrand? Er zijn er genoeg te vinden op Ibiza. Een typisch familiestrand in het oosten is bijvoorbeeld Cala Llonga. Het water is hier lang ondiep en dus ideaal met kinderen.

Ben je op zoek naar een gezellig strand met diverse bars en restaurants? Bezoek Playa d’en Bossa. Dit is het langste strand van Ibiza en het fijne zand zorgt voor een heerlijke strand ervaring. Als dit iets te druk is dan kan je ook afreizen naar s’ Estanyol en lekker wegblijven van de massa. 

 

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?