facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

playa xinxoPlaya Xinxo is een strand dat gelegen is in de regio San José maar erg dicht tegen San Antonio aanligt. Wij hebben dit strand in beide categorieën ingedeeld. Het is een mooi zandstrand waar diverse watersporten beoefend kunnen worden.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches

 

Vlakbij San Antonio ligt het strand Playa Xinxo. Het ligt aan een kleine boulevard in de baai van San Antonio en heeft diverse faciliteiten; ligbedden, parasols, buitendouches en reddingsbrigade. Er zijn diverse restaurants en winkeltjes en het is toegankelijk voor mindervaliden.

 

Bereikbaarheid Playa Xinxo

Playa Xinxo ligt aan de boulevard van San Antonio en kan eenvoudig lopend bereikt worden. Het is ook mogelijk het strand te bereiken met de ferry.

 

Informatie Playa Xinxo

Playa Xinxo staat ook bekend als Bella Beach, genoemd naar het appartementen complex wat er vlakbij staat. Het is een mooi zandstrand waar het 's zomers erg druk kan zijn. Het water is er erg rustig en voor kinderen een ideale locatie om te spelen. Rondom de baai van San Antonio zijn diverse bars en restaurants aanwezig waar goed gegeten kan worden.

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?