IbizaMagazine.nl is de grootste Ibiza site - Ibiza Magazine
About IbizaMagazine.nl
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.57 (7 Votes)

zonsondergang

Met IbizaMagazine.nl willen we de grootste website over Ibiza worden voor Nederlanders; het doel is ruim 150.000 pageviews per maand en een groei van 5.000 social followers te genereren. We schrijven nieuws over Ibiza in het Nederlands en zorgen voor nieuwe Ibiza-gangers dat er een uitgebreide en actuele reisgids online staat.

Aan de hand van IbizaMagazine.nl kan een toerist zich perfect voorbereiden op de vakantie naar Ibiza. Naast bijvoorbeeld activiteiten en bezienswaardigheden op Ibiza staan ook bijna alle stranden online en kunnen diverse restaurants, clubs en beachclubs bekeken worden. Tevens kunnen er via IbizaMagazine.nl vliegtickets, hotels en appartementen geboekt worden en kan men een vakantiehuis huren op Ibiza. 

 

Contact:

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?