Cala Benirrás is Ibiza's hippie-strand - Ibiza Magazine
Cala Benirrás
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (111 Votes)

cala BenirrasCala Benirrás is een prachtig strand met zeer helder water; perfect om te snorkelen! 's Avonds vind hier het bekende hippie-ritueel 'drum down the sunset' plaats waarbij drummers de zonsondergang voorzien van opzwepende beats! Zeker een must-do als je op vakantie bent op Ibiza!

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel douches

 

Autoverhuur Ibiza 2020; beste deals!

Auto's op Ibiza huren
 

 

Cala Benirrás is de nummer 3 van mooiste stranden van Ibiza. Bekijk ook eens Cala Bassa (nummer 2) en Cala Xaracca (nummer 4).

Cala Benirrás op Ibiza ligt tien minuten rijden van San Miguel af en heeft vele voorzieningen: bedden en parasols worden verhuurd, er zijn douches, een beach-boetiek en reddingsbrigade aanwezig. Er zijn voor de lunch of diner ook een restaurants en bars op het strand van Cala Benirrás.

 

Bereikbaarheid Cala Benirrás

Het strand is alleen bereikbaar met de auto door het volgen van de borden vanaf de weg van San Miguel. Er is bij het strand een kleine parkeerplaats, maar op drukke dagen wordt er ook langs de weg naar het strand geparkeerd. Het is dus verstandig om vroeg heen te gaan!

 

Informatie Cala Benirrás

Het strand van Cala Benirrás is een strand met kiezelstenen en aan elke kant prachtige rotspartijen die je kan beklimmen. Vanaf deze punten is de schitterende rotspartij Cap Bernat te zien, locals noemen dit 'the hand of God'. De zeebodem is eveneens rotsig, om te snorkelen is dit ideaal want achter de rotsblokken verschuilen zich prachtige zeeplanten en dieren.

In de baai bij Cala Benirrás liggen veel mooie motorjachten en speedboten die 's avonds van de prachtige zonsondergang genieten, op Zondag ondersteund door de heerlijke beats vanaf het strand die door de hippie's met drums gemaakt worden. Dit evenement is steeds populairder aan het worden, waardoor het parkeren altijd erg moeilijk is. Kom dus op tijd en geniet je hele zondag van het strand van Cala Benirrás.

Op het strand zijn drie restaurants, een kledingwinkel en een kleine strandbar. We raden aan om bij het restaurant Elements te gaan eten, een heerlijke kaart en verschillende leuke evenementen!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?