Bezoek de leukste Hippie markten op Ibiza.. - Ibiza Magazine
Markten
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.7463768115942 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (69 Votes)

Ibiza is niet alleen beroemd vanwege de heerlijke stranden, maar ook vanwege de beroemde markten. Niet alleen nieuwsgierige toeristen komen op de markten af, maar ook beroemdheden uit de hele wereld. Bij de kraampjes kom je soms trends tegen die voorop lopen op de mode-industrie.

De beroemde bezoekers laten zich op de markten inspireren tot nieuwe ontwerpen. Later in het jaar kom je regelmatig ontwerpen tegen in de Europese winkels die geïnspireerd zijn op de markten van Ibiza.


Hippie Markt Las Dalias

hippie markt las daliasHet hele jaar door kan je op zaterdag een bezoek brengen aan Las Dalias. Mensen komen massaal naar deze markt toe om de diverse curiosa te bewonderen. Van handwerk tot keramiek en exotische muziekinstrumenten je komt het allemaal tegen op deze markt.

Naast het kopen van sieraden en souvenirs kan je ook gewoon genieten van de gezellige sfeer op de markt. In het hoogseizoen wordt er op maandagavond een avondmarkt georganiseerd. Dit is ideaal als je liever niet in de hitte wil winkelen op een markt. Tijdens de avondmarkt worden er ook nog eens optredens gegevens in de Las Dalias zaal. Dit maakt het extra gezellig tijdens een bezoek aan de markt.


Hippie Markt Es Canar

es canar marktVan april tot oktober wordt er op woensdag al 25 jaar lang een markt gehouden in Es Canar. Het is één van de grootste attracties van het eiland. Midden in een woonwijk wordt op een verhard terrein de markt gehouden.

Rondom de markt liggen verschillende restaurants en hotels. In de kleine straatjes staan meer dan 400 kraampjes waardoor je een aangename wandeling kunt maken. Deze echte hippiemarkt kan natuurlijk niet zonder live muziek en als de avond valt zijn er ook diverse optredens.


Kunstmarkten op Ibiza

Ben je op zoek naar een echte kunstmarkt? Ga dan naar Dalt Vila, La Marina of Ses Figueretes in Ibiza Stad. In San Antonio kom je vooral kunstnijverheid en geschenken tegen. In het hoogseizoen kom je op iedere donderdag een echte ambachtsmarkt tegen in Sant Miquel. Daarnaast worden er ook nog kunstnijverheid beurzen georganiseerd met Pasen en eind September.


Kunstenaars op Ibiza

Het eiland Ibiza is natuurlijk de standplaats voor diverse kunstenaars die besloten om hier te wonen. Je komt hier dan ook verschillende kunstenaars tegen die hun werken tentoonstellen in galerijen of proberen te verkopen. Naast kunstenaars komen ook muzikanten en dj’s naar het eiland om nieuwe inspiratie op te doen.

De meest beroemde componisten ter wereld komen zelf regelmatig naar Ibiza om stimulans te vinden voor hun creatieve proces. Tijdens de zonsondergang begint vaak het muzikale spektakel in Ibiza en komt het eiland tot leven. Het is de plek waar beroemde dj’s hun nieuwe ritmes uitproberen en waar de grootste feesten tot leven komen. 

 

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?