facebook pixel
Sa Caleta
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.3545454545455 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.35 (55 Votes)

sa caletaSa Caleta, ook wel Es Bol Nou genoemd, is gelegen in een prachtige baai omringt door schitterende bomen, prachtige kliffen heeft een heerlijk zandstrand en zeer rustig helder water... Gewoonweg genieten aan dit strand!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur restaurant winkel

Het strand van Sa Caleta is gelegen in het zuiden van Ibiza en is binnen tien minuten rijden vanaf Playa d'en Bossa. Er is een restaurant aanwezig en je kan bedden en parasols huren. Het is ook mogelijk om gemasseerd te worden en er is een klein winkeltje.

Sa Caleta is de nummer 9 van mooiste stranden van Ibiza. Bekijk ook eens Cala Jondal (nummer 8) en Es Cavallet (nummer 10).

 

Bereikbaarheid Sa Caleta

Het stran van Sa Caleta is met de auto en bus te bereiken. Volg de weg van Ibiza Stad richting het vliegveld en volg vervolgens de borden Cala Jondal, vanzelf kom je bij Sa Caleta. Het is ook mogelijk zes keer per week met de bus naar het strand te gaan. Bus nummer 26 vanag Ibiza Stad richting Cala Vadella gaat hier ook langs, je moet nog wel tien minuutjes lopen voordat het strand bereikt is. Parkeren kan erg druk zijn bij het strand in het hoogseizoen.

 

Informatie Sa Caleta

Als men de onverharde weg verlaat en parkeert op de parkeerplaats is al direct duidelijk wat voor prachtige omgeving het is. Het strand van Sa Caleta ligt ten oosten van Cala Jondal en is schitterend. Prachtige kliffen sluiten het strand af, terwijl de achtergrond vol staat met schitterende bomenen. Het strand van Sa Caleta of Es Bol Nou is een zandstrand, in combinatie met de rustige zee en het heldere water is dit strand perfect voor kinderen en uiteraard ook zeer geschikt om te gaan snorkelen. In het weekend zijn er veel locals, in het hoogseizoen kan het erg druk worden op het strand. Op het strand is één restaurant aanwezig welke dezelfde naam als het strand heeft. Het restaurant heeft voornamelijk een menukaart waar veel visgerechten op staan.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?