facebook pixel
Stranden San Antonio
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.304347826087 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.30 (23 Votes)

Cala Gracio

cala gracio

Op 2 kilometer afstand van San Antonio ligt het strand Cala Gracio. Dit strand is 80 meter lang en 40 meter breed. Vanwege de afstand vanaf San Antonio wandel je heel eenvoudig naar dit strand toe. Je hoeft dus geen auto of bus te regelen om dit paradijs te bezoeken. 

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant mindervaliden douches

Lees Meer

Cala Salada

cala salada

Cala Salada is een prachtig strand op ongeveer 15 minuten rijden van San Antonio. Dit strand is prima te bereiken met de auto en heeft een kleine parkeerplaats met schaduwplekken dankzij de pijnbomen. Het strand is omgeven met een bos vol pijnbomen en dit zorgt direct voor een prachtig plaatje. 

parkeren beddenverhuur restaurant naturisten mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

Playa Xinxo

playa xinxoPlaya Xinxo is een strand dat gelegen is in de regio San José maar erg dicht tegen San Antonio aanligt. Wij hebben dit strand in beide categorieën ingedeeld. Het is een mooi zandstrand waar diverse watersporten beoefend kunnen worden.

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?