facebook pixel
Playa d'en Bossa
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (8 Votes)

playa den bossaPlaya d'en Bossa is een immens populair strand en het grootste strand van Ibiza. Een aantal zeer populaire beachclubs zijn gelegen aan het strand van Playa d'en Bossa, waardoor het erg druk kan zijn op dit heerlijke zandstrand.

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant beachclub winkel watersport naturisten mindervaliden douches toiletten

 

Playa d'en Bossa is op slechts tien minuten rijden vanaf het vliegveld en Ibiza Stad rijden. Op het strand kan je op meerdere locaties ligbedden en parasols huren. Daarnaast zijn er tal van andere voorzieningen op het strand; kluisjes, douches, reddingsbrigade en winkeltjes. Het strand is goed toegankelijk voor mindervaliden en er zijn diverse restaurants, bars en beachclubs aanwezig.

 

Bereikbaarheid Playa d'en Bossa

Het strand van Playa d'en Bossa ligt erg dicht bij Ibiza Stad en het vliegveld, hierdoor is de bereikbaarheid erg goed. Het strand is te bereiken met de auto, bus en zelfs met de fiets, maar doe wel voorzichtig in het verkeer! Parkeren in de omgeving van Playa d'en Bossa is erg goed te doen, er is plenty aan ruimte!

 

Informatie Playa d'en Bossa

Het is een heerlijk zandstrand van ruim twee kilometer lang waaraan veel beachclubs en bars gelegen zijn. Het is het langst uitgerekte zandstrand van ibiza! Wanneer er een wandeling gemaakt wordt van de ene naar de andere kant van Playa d'en Bossa kom je langs een diversiteit aan belevingen, wat een goede weerspiegeling is van het hele eiland Ibiza! Luxe beachclubs waar de drank rijkelijk vloeit tot aan rustige familie-strandjes waar kinderen gemoedelijk in het water kunnen spelen.

Het water aan Playa d'en Bossa is erg helder, dit in combinatie met de rustige overgang van strand naar zee is het ideaal voor kinderen om te spelen. 'Oudere kinderen' kunnen aan dit strand diverse watersporten beoefenen zoals SUP'pen, waterfietsen, catamaran varen, op de banaan achter een boot en diverse andere leuk waterspeelgoed kan gehuurd worden.

Diverse restaurants en beachclubs zijn aan het strand van Playa d'en Bossa gelegen. Enkele bekende beachclubs zijn Ushuaïa en Nassau Beach Club.

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?