facebook pixel
Cala Jondal
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.67 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (50 Votes)

cala jondalCala Jondal is een strand in het zuiden van Ibiza waar iedereen zich welkom voelt. Het strand heeft een zeer populaire beachclub voor feestgangers en beroemdheden, maar ook rustigere delen waar families met kinderen kunnen genieten!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant beachclub winkel mindervaliden douches toiletten

 

Cala Jondal is de nummer 8 van mooiste stranden van Ibiza. Bekijk ook eens Cala d'Hort (nummer 7) en Sa Caleta (nummer 9).

Het strand van Cala Jondal is 225 meter lang en staat bekend om de vele jachten die hier 's zomers aanmeren. Het strand heeft verschillende plekken waar ligbedden en parasols gehuurd kunnen worden. Er kan gebruik gemaakt worden van buitendouches en er zijn meerdere restaurants, bars en clubs aanwezig. Voor de veiligheid is er ook een reddingsbrigade. Daarnaast is het strand goed bereikbaar voor mindervaliden.

 

Bereikbaarheid Cala Jondal

Cala Jondal is binnen een kwartier vanaf Ibiza Stad te bereiken met de auto. Vanaf Ibiza Stad en het vliegveld staat direct aangegeven met verkeersborden hoe er gereden moet worden. Het parkeren is bij de restaurants erg goed, vanaf hier kan direct het strand worden bereikt. 

 

Informatie Cala Jondal

Het is prachtig strand dat eigenlijk opgedeeld is in drie verschillende gebieden. Het strand ligt tussen twee grote kliffen, hierdoor ontstaan prachtige uitzichten. Door het rustige water en de populaire restaurants is dit de absolute hotspot om een jacht aan te meren. Via kleine bootjes worden gerechten en dranken naar de grote jachten gebracht, welke vooraf hebben gebeld en besteld.

De hele atmosfeer is bij Cala Jondal perfect; prachtige witte villa's achter op de heuvels, het heerlijke zandstrand en het glinsterende water maken het als een ware beleving!

De bekende beachclub van Ibiza, Blue Marlin, is gelegen aan Cala Jondal. Blue Marlin heeft alleen geen echt zandstrand maar wel perfecte faciliteiten. Zondag avond is dé feestavond bij Blue Marlin, deze feesten worden door menig beroemdheid bezocht!

Aan de andere kant van de baai ligt Tropicana, een erg goed restaurant waar service zeer hoog in het vaandel staat. Medewerkers rennen werkelijk waar voor elke gast, zo snel mogelijk en zo goed mogelijk wordt je bediend! Tussen Tropicana en Blue Marlin ligt Yemanja, een goed restaurant met heerlijke gerecht!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?