facebook pixel
Clubs
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.0153846153846 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.02 (65 Votes)

Het uitgaansleven op Ibiza is volgens vele het beste ter wereld! De verschillende discotheken, allemaal van topkwaliteit, zorgen met de beste line-ups dat er elke avond groots gefeest wordt! De vijf beste van Ibiza heeft Ibiza Magazine uitgelicht; bekijk snel wanneer Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix Axwell en Ingrosso in één van 's werelds beste venues draait!


Bekijk de 5 populairste clubs op Ibiza:

pacha  ushuaia  amnesia  privilege


Populaire DJ's op Ibiza:

hardwell  armin van buuren  martin garrix


Bootfeesten op Ibiza

Cirque de la Nuit is niet voor niks de #1 'Things to do' op Tripadvisor! Dans meer dan 3 uur lang op het grootste bootfeest van Ibiza en feest met elkaar tot 350 prachtige mensen op de beste electronische muziek, drink oneindig veel drankjes en laat je overspoelen door champagnedouches!

CDLN feest worden gehouden op de Ibiza Boat Club welke is uitgerust met een zeer goed VOID muziek systeem, grote dansvloer en speciale VIP ruimtes. Alle CDLN Ibiza toegangskaarten zijn inclusief een pre- en afterparty op de wereldbekende Bora Bora Beach Club en op z'n minst toegang tot minimaal zes van Ibiza's populairste nachtclubs!

Meer informatie over de bootfeesten op IbizaMagazine.nl.


Clubs op Ibiza

Het nachtleven op Ibiza is natuurlijk één groot feest. Duizenden feestgangers reizen ieder jaar naar Ibiza af om de nieuwste muziek van de grootste dj’s te horen. In de clubs op Ibiza worden regelmatig grote feesten gegeven.

Op deze feesten draaien vaak de grote namen uit de dance- en housescene. David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Hardwell en Axwell en Ingrosso; allemaal wereldtop, en veel hebben hun 'eigen' avond in één van de clubs. Ze komen massaal naar Ibiza tijdens de zomermaanden om te draaien in één van de vele clubs.


Tickets kopen voor de clubs

De meeste clubs op Ibiza werken met tickets, bij de kleine clubs kom je af en toe nog wel gratis binnen. Als er een grote artiest als bijvoorbeeld Avicii of David Guetta optreed dan is het slim om op tijd te reserveren. Bij de meeste clubs op Ibiza kan je online tickets kopen. Het is slim om je kaartjes vooraf te reserveren om de grote feesten van dichtbij mee te maken. Op Ibiza Magazine is per feest een artikel geschreven waarin wij tips geven hoe je het beste de kaarten kan kopen.


Tips en tricks bij het plannen van een avond clubben

Op Ibiza zijn de populairste clubs erg duur, als je hier slim mee omgaat kan je meer geld besparen dan je denkt! Heb je er wel eens over nagedacht om een tafel te boeken? Dit kan in veel gevallen goedkoper uitvallen dan gewoon een ticket te kopen en veel te betalen voor een drankje.

De entree-prijzen voor de meeste clubs liggen rond de € 50,-. Bij sommige artiesten, zoals David Guetta in Pacha, rekenen de clubs een hoger bedrag. Als je een entree-ticket koopt voor € 90,- en je drinkt 10 bier die avond, á € 150,-, dan ben je in totaal bijna € 250,- kwijt.

Een vip-tafel boeken in Pacha kost € 250,- per persoon; dat betekent dat je 'gratis' naar binnen kan en voor dat bedrag kan drinken.

Kies je ervoor om een tafel te boeken geniet je ook van de vele voordelen; aparte ingang, aparte toiletten en merchandise bijvoorbeeld. Het is zeker een aanrader om te overwegen een tafel te boeken in de clubs, heb je hier vragen over stel ze hieronder via Facebook!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?