facebook pixel
Hotel Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.030303030303 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.03 (66 Votes)

kaart ibizaDe meeste toeristen die IbizaMagazine.nl bezoeken geven de voorkeur aan een verblijf in een hotel. De hotels liggen verspreid over het eiland en je kan eigenlijk overal wel een leuk plekje vinden om te verblijven. Het is bij het uitzoeken van een hotel wel belangrijk om te weten wat voor vakantie je voor ogen hebt. Wil je lekker relaxen op het strand? Of ben je meer op zoek naar een culinaire vakantie?

 

 

 


Selecteer een hotel op ligging:

ibizastad santaeularia sanantonio sanjose sanjuan


Als je meer het toerisme opzoekt, dan kan je de omgeving van Ibiza Stad een stuk aantrekkelijker zijn. Het is slim om je hotel ver van te voren te boeken, vooral als je in de zomervakantie van plan bent om van een vakantie op Ibiza te genieten. Ibiza is een populaire vakantiebestemming en voor je het weet zit je favoriete hotel al volgeboekt of betaal je torenhoge prijzen. 


Soorten hotels op Ibiza

Op Ibiza heb je verschillende soorten hotels. Je kan bijvoorbeeld een echt boetiekhotel aan het strand boeken. Dit zijn vaak zeer luxe en moderne hotels met een spa en prachtig uitzicht op zee. Naast boetiekhotels kan je op Ibiza ook terecht in een meer landelijke sfeer. Verblijf bijvoorbeeld in een gemoderniseerde boerderij midden tussen de fruitbomen. Deze sfeer ga je niet tegenkomen in Ibiza Stad, maar wel in het achterland bijvoorbeeld in San Juan.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de echte budgethotels. Deze liggen meestal niet op een toplocatie en hebben geen luxe uitstraling. In ruil daarvoor kan je wel lekker betaalbaar op vakantie naar Ibiza of Formentera. Dit is een afweging die je mag gaan maken als je een hotel zoekt op het eiland. Boek je hotel wel op tijd want het blijft een populair eiland met een beperkte ruimte. 

Huis huren IbizaAppartement IbizaVliegtickets IbizaAuto huren

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?