Groepen - Ibiza Magazine
Groepen
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.95 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.95 (10 Votes)

ibiza organice 1Ga je met een groep naar Ibiza? Bereid dit dan goed voor aangezien je het beste van tevoren vervoer en activiteiten kunt reserveren en restaurants hanteren vaak speciale groepsmenu’s.

Onze lokale partner Ibiza OrgaNICE organiseert en coördineert graag alles voor je zodat je zelf optimaal kan genieten tijdens je verblijf.

Zij spreken de taal, zijn je ogen en oren op Ibiza, weten wat er “hot” is en wat “not” en wat er niet gemist mag worden tijdens een bezoek aan dit mooie eiland.

  

ibiza organice 1Of het gaat om een vrijgezellen uitje, een exclusieve villa party, een huwelijk of een zakelijke reis, aan alles wordt gedacht om je een onvergetelijke reis te laten beleven. Daarbij werken zij het hele jaar door met de beste leveranciers en kunnen daarom de beste kwaliteit voor een scherpe prijs bieden.

Zij verwelkomen jullie groep graag op Ibiza – neem hiervoor contact op via +31 6 41 04 10 54 of nice@ibizaorganice.com

Website: Ibiza OrgaNICE

 

ibiza organice 1

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?