facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3.8125 1 1 1 1 1 Rating 3.81 (16 Votes)

cala gracio

Op 2 kilometer afstand van San Antonio ligt het strand Cala Gracio. Dit strand is 80 meter lang en 40 meter breed. Vanwege de afstand vanaf San Antonio wandel je heel eenvoudig naar dit strand toe. Je hoeft dus geen auto of bus te regelen om dit paradijs te bezoeken. 

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant mindervaliden douches

 

Informatie Cala Gracio

Geen probleem het strand is ook bereikbaar met de bus of auto. Het strand ligt eigenlijk net ver genoeg van San Antonio vandaan om het massatoerisme weg te houden. Als beloning krijg je een typische strand zoals je deze weleens gezien hebt in de reisgidsen over Ibiza. De kans is groot dat als je ooit dit strand bezocht hebt je graag een keertje terug wilt gaan.

Cala Gracio is perfect om te bezoeken met de kinderen. Er zijn geen grote golven en het water is erg rustig. Het strand zelf heeft eigenlijk een hele aparte vorm doordat het zand heel langzaam overloopt in de zee. Rondom het strand liggen prachtige pijnbomen om het plaatje helemaal af te maken. Cala Gracio is een perfect strand om te gaan snorkelen. Tussen de rotsen in kom je verschillende kleine kreeftjes tegen om te ontdekken.

Achterin Cala Gracio ligt een speciale beachbar verscholen. Je kan hier de hele dag door terecht voor drankjes en snacks. Helaas is dit restaurant niet erg goedkoop te noemen, maar dit heeft te maken met de unieke locatie. Er zijn eventueel ook nog andere restaurants te vinden op een paar minuten afstand van het strand. Eén van de beroemdste restaurants is El Chiringuito. Je kan hier terecht voor verse visgerechten en heerlijke pasta’s. Wil je graag in de buurt van Cala Gracio overnachten? Het dichtstbijzijnde hotel is Fiesta Hotel Tanit. Uiteraard kan je natuurlijk ook gewoon in San Antonio zelf overnachten.  

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?