... Stranden op Ibiza; Stranden in de regio Santa Eularia - Ibiza Magazine
Stranden Santa Eularia
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.0192307692308 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.02 (26 Votes)

1. Aigua Blanques

Aigua BlanquesDit prachtige strand in het Noord-Oosten van Ibiza is één van de favoriete stranden van de Ibicenco's (bewoners van Ibiza). Het strand bestaat uit een heerlijke gouden, zachte zandkorrel en is omgeven door adembenemende rotsen en kliffen!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant naturisten

Lees Meer

Cala Llonga

cala llongaCala Llonga is eigenlijk een klein strand speciaal  voor families met kinderen. Alles is tot in de puntjes georganiseerd op dit heerlijke strand. Het prachtige strand is 200 meter lang en op sommige stukken 100 meter breed. 

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches

Lees Meer

Cala Nova

cala novaCala Nova is een prachtig idyllische baai vlakbij het resort Es Caná. Het strand is 250 meter lang en 20 meter breed. Het strand is alleen bereikbaar door erheen te lopen of te fietsen. Je komt het strand tegen vanaf de weg richting San Carlos en vervolgens naar Cala Leña. 

parkeren beddenverhuur restaurant watersport mindervaliden douches

Lees Meer

Es Niu Blau

es niu blauDit prachtige strand in het Zuid-Oosten van Ibiza is een heerlijk strand waar prachtig gewandeld kan worden. Het is vrij rotsig, maar hierdoor is het op het strand van Es Niu Blau wel altijd erg rustig, zelfs in het hoogseizoen!

parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport

Lees Meer

Playa de Santa Eularia

playa de santa eulariaNaast de prachtige promenade van Santa Eularia ligt het strand. De gemeente heeft hier een prachtig breed zandstrand gemaakt van 20 meter breed en 300 meter lang. De zee is hier altijd schoon en ondiep, waardoor dit strand perfect is om met de kinderen te bezoeken. 

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport naturisten mindervaliden douches

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?