facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (11 Votes)

cala salada

Cala Salada is een prachtig strand op ongeveer 15 minuten rijden van San Antonio. Dit strand is prima te bereiken met de auto en heeft een kleine parkeerplaats met schaduwplekken dankzij de pijnbomen. Het strand is omgeven met een bos vol pijnbomen en dit zorgt direct voor een prachtig plaatje. 

parkeren beddenverhuur restaurant naturisten mindervaliden douches toiletten

 

Informatie Cala Salada

Cala Salada is vooral een favoriete standplaats voor booteigenaren tijdens de zomermaanden. Vooral de lokale bevolking komt graag naar dit strand omdat hier geen toeristenbootjes langskomen voor het maken van excursies. Het water is kristalhelder en ondiep, waardoor de kinderen zich hier prima vermaken. Aan de rand van het strand zijn verschillende rotsen te vinden. De lokale bevolking maakt het er een sport van om van de rotsen af in het water te springen.

In het weekend kan het bij Cala Salada tijdens de zomer aardig druk worden vanwege de lokale bevolking die hier graag komt. Het is een aanrader om eens doordeweeks naar Cala Salada te gaan. Het strand is onder andere bekend vanwege de Ses Fontanelles grotten. In deze grotten zijn beroemde muurschilderingen te vinden die stammen uit de Bronstijd. Het is mogelijk om hierin te wandelen ondanks dat het een lange wandeling is. Toch is het wel de moeite waard al is het alleen maar vanwege het prachtige uitzicht. Vanaf de grotten is het mogelijk om via een enorme trap richting de zee te wandelen. Dit stukje zee is vaak helemaal verlaten, waardoor je heel even je eigen privé strand hebt.

Aan het strand ligt het restaurant Cala Salada. Dit restaurant is enorm populair bij de locals vanwege de traditionele recepten die hier geserveerd worden. Naast heerlijk dineren aan het strand kan je hier natuurlijk terecht om even snel een koud drankje te halen. Helaas ligt er verder geen resort of hotel aan dit strand. Je kan wel verschillende resorts en hotels vinden in San Antonio.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?