Talamanca op Ibiza ligt vlakbij Ibiza Stad - Ibiza Magazine
Talamanca
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.8235294117647 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.82 (17 Votes)

talamancaTalamanca is een mooi zandstrand vlakbij Ibiza Stad en heeft een rustige en heldere zee. Het is een rustig strand dat voor elke doelgroep geschikt is, luieren en lekker liggen, genieten van de zon en de zee terwijl de kids spelen in het ondiepe water!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches toiletten

 

Vlakbij Ibiza Stad ligt het strand Figueretas. Het strand heeft een leuke promenade met diverse bars en restaurants. Op het strand zelf is er verhuur aanwezig van ligbedden en parasols. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van kluisjes, toiletten en buitendouches. Er is een reddingsbrigade aanwezig en het strand is toegankelijk voor mindervaliden.

 

Bereikbaarheid Talamanca

Talamanca is net als het strand van Figueretas lopend vanaf Ibiza Stad te bereiken. Het strand ligt circa twee kilometer van de stad en de wandeling gaat langs Marina Botafoch, de haven van Ibiza Stad. Mocht je toch de auto pakken richting Talamanca dan kan je direct in de omgeving goed parkeren. 

 

Informatie Talamanca

Talamanca is een heerlijk strand dichtbij Ibiza Stad. Het strand is geschikt voor familie's met kinderen, maar ook voor zonaanbidders die en dag rustig willen relaxen. Het strand bestaat uit lekker zacht strand met hier en daar een schelp, erg fijn onder de voeten dus! Via een houten loopplank kan langs het strand gelopen worden totdat de meest geschikte plek gevonden is! Aan deze houten loopplank bevinden zich ook veel restaurants en barretjes waar gegeten kan worden. Het meest rustige gedeelte van Talamanca is meer van de stad af, hier komen ook weinig promotieteams van de clubs op Ibiza.

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?