facebook pixel
Stranden Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (24 Votes)

Figueretas

figueretasFigueretas is een mooi strand gelegen vlakbij Ibiza Stad en is wandelend te bereiken. Dit strand bestaat uit heerlijk zand en heeft een kristal heldere zee. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand van Figueretas.

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel mindervaliden

Lees Meer

Playa d'en Bossa

playa den bossaPlaya d'en Bossa is een immens populair strand en het grootste strand van Ibiza. Een aantal zeer populaire beachclubs zijn gelegen aan het strand van Playa d'en Bossa, waardoor het erg druk kan zijn op dit heerlijke zandstrand.

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant beachclub winkel watersport naturisten mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

Talamanca

talamancaTalamanca is een mooi zandstrand vlakbij Ibiza Stad en heeft een rustige en heldere zee. Het is een rustig strand dat voor elke doelgroep geschikt is, luieren en lekker liggen, genieten van de zon en de zee terwijl de kids spelen in het ondiepe water!

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel watersport mindervaliden douches toiletten

Lees Meer

 

Mooiste stranden van Ibiza

We hebben onderzoek gedaan naar de mooiste stranden van Ibiza. We hebben hier verschillende mensen over gevraagd waar zij nou het liefste naar toe gaan en waarom. Want iemand kan iets belangrijk vinden aan een strand terwijl een ander dat weer niet vind. Alle resultaten van het onderzoek hebben we bij elkaar gevoegd aan daaruit is naar voren gekomen dat Agua Blanques het mooist strand van Ibiza is. De volledige lijst van Ibiza's tien mooiste stranden is via de link te bekijken!

Ibiza's 10 mooiste stranden!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?