facebook pixel
Zhibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

ZhibizaOp zoek naar een pure manier van zelfontwikkeling? Als eens aan coaching met behulp van paarden gedacht? Zelfs als therapeutische ondersteuning is het werk met de paarden een natuurlijke manier van zelfontplooiing. Hoe werkt dat dan hoor ik je nu vragen?

 

Wij nemen deel aan de kudde. De paarden spiegelen onze energie oordeelvrij. Op deze manier worden er 'ongeziene' stukken zichtbaar. Met deze inzichten gaan we aan de slag.

Door met jezelf te verbinden kunnen we bij ons eigen antwoorden komen en deze brengen je dichter bij je authentieke zelf.
 
ZhibizaDeze manier van werken helpt je ook om je sterke en zwakke plekken te ontdekken. Hiermee kunnen we aan de slag waardoor er dingen losgelaten mogen worden of misschien een manier ontdekken om het voor jezelf makkelijker te maken in het dagelijks leven. Hiervoor worden eenvoudig oefeningen met de paarden of eventueel een (familie-) opstelling gebruikt.
 
Ervaring met paarden is niet nodig en we blijven met onze voeten op de grond .Veiligheid  voor mens en dier staan voorop! Leeftijd is vanaf 6 jaar
 
Deze manier van ontdekken kan individueel. Het is ook leuk om elkaar als team of groep op deze manier te leren kennen.
 
Dus geschikt als aanvulling op je retreat ,een feestelijke gelegenheid, bedrijfsuitje/ teambuilding, gezinsondersteuning of 1op1.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?