facebook pixel
Moos Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)

Moos IbizaMoos staat voor gezond en lekker eten. Twee jaar geleden begonnen als een delivery service en al snel uitgegroeid tot een begrip onder de eilandbewoners. Nu is er ook een Moos restaurant op het strand van Cala Llonga, waar je behalve salades en healthy bowls ook lekkere koffie, sapjes, broodjes en curry’s kan afhalen. 

 

Moos doet bezorgen ook catering en verzorgt picnics, voor zowel grote als kleine groepen. Uitermate geschikt voor een dagje op een boot of op het strand!

De man achter Moos is Moosa Azadmanesh uit Amsterdam. Met behulp van een vriend op een eiland die bereid was te investeren kreeg hij de kans zijn droom te verwezenlijken. Dat het zo hard zou gaan had hij zelf ook niet durven dromen. 

Moos IbizaHet idee ontstond omdat er op Ibiza geen gezond eten werd bezorgd. Eten bezorgen over het algemeen was een gat in de markt. Moos begon met een klein bezorggebied wat al gauw uitgroeide naar het hele eiland.

De kracht van Moos is het maken van gezond eten toegankelijk voor iedereen. De salades zijn een volle maaltijd en er is voor ieder wat wils; vegan, vegetarisch en vlees/ kip. Voeg daaraan toe een goede prijs/kwaliteit verhouding en ‘service with a smile’ en je weet waar Moos voor staat!

Website: www.moosibiza.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?