facebook pixel
Wensing Relatietherapie
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Wensing IbizaJe gaat elke 6 maanden naar de tandarts om te voorkomen dat je gebit verslechtert, je zorgt voor jouw auto met een APK, en je investeert misschien wel in je uiterlijk bij de schoonheidsspecialist. Waarom zou je dan niet investeren in je relatie? Motoronderhoud voor je relatie, tijd en aandacht voor misschien wel het meest waardevolle in jouw leven?

Mijn naam is Sabine Wensing en ik coach stellen in hun groei. Op Ibiza, in een ontspannen omgeving, even op afstand van thuis, in de zon.


‘Hard werken een relatie’,  je hoort het om je heen maar je wilt er zelf niet aan geloven. We zijn toch (ooit) bij elkaar gekomen uit vrije wil? Uit verliefdheid, vol passie, verlangen en dromen? Dat die dingen veranderen is misschien een feit, maar he, het hoort toch gewoon vanzelf te gaan?

 

Wensing RelatietherapieVoor wie?

Ik werk met mensen die bereid zijn om ervoor te gaan, die verantwoordelijkheid willen nemen voor zichzelf en de situatie waarin ze met elkaar zitten. Mensen die nieuwsgierig zijn, open en op zoek naar verdieping. Ik begeleid stellen vanuit een positieve motivatie. Een relatie redden dat kan ik niet, en nog belangrijker dat wil ik niet. Wat ik wel wil, en vooral waar ik in geloof, is dat jullie dat samen kunnen, willen en doen.

 

Is het iets voor jullie?

  • Jullie hebben een fijne relatie maar willen een volgende stap zetten
  • Er is twijfel over de relatie, ‘is dit het nu?’
  • De balans ouders/liefdespartners is niet (meer) goed
  • Jullie worstelen met intimiteit en/of seksualiteit
  • Er zijn gevoelens voor een ander of een van jullie is vreemdgegaan

 

Wat levert het jullie op?

  • Verbinding met jezelf, en met de ander
  • Liefdevolle groei
  • Een gelijkwaardige relatie
  • Je leert elkaar echt begrijpen
  • Bewustzijn & inzicht in jullie relatie(patronen)

 

Werkwijze?

Groei door verbinding.  We doen intensieve oefeningen die hoofd & hart met elkaar in verbinding brengen. Jullie gaan daadwerkelijk ervaren wat je tegenkomt, en wat jullie hier vervolgens mee kunnen doen.  Op deze manier ontstaat er voor beiden autonomie, authenticiteit en rust binnen de relatie.

Wil je meer weten? sabine@wensingrelatietherapie.nl is mijn email adres,  en meer informatie vind je op de website.

Website: www.wensingrelatietherapie.nl

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?