facebook pixel
Buenavista Restaurant
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

buenavista-restaurant ibizaBuenavista hotel en restaurant is een verborgen paradijs gelegen in Santa Eularia. Het restaurant ligt niet aan de boulevard, maar trapsgewijs verscholen tegen een berg aan. Deze berg heeft de naam Puig de Misa en wanneer je Buenavista voor het eerst ziet liggen, voelt het bijna alsof je een nieuw continent hebt ontdekt.

 

 

 

Zodra je de tuin van het restaurant binnenloopt krijg je gelijk het Ibiza-gevoel, door de gigantische palmbomen, prachtige parasols en de Balinese details. Inmiddels staat de vierde generatie van de familie aan roer, want het familiebedrijf bestaat al sinds 1933.

Buena Vista Ibiza

Dit jaar komt Buenavista met een volledig nieuw shared dining concept. Superlekkere hapjes die je telkens meenemen naar een ander land. Van ceviche uit Mexico, tot tataki uit Japan of taradito van Iberico uit Peru.

Er is zoveel keuze dat je de hele tafel vol kunt zetten om deze gerechten samen te delen met vrienden of familie. Daarbij blijft de paella als trouwe gast op de kaart staan, want dit is volgens velen één van de lekkerste van het eiland. Ten tijde van de noodtoestand zal Buenavista daarbij maaltijden aan huis bezorgen, zodat u niets van de wereld hoeft te missen.

Buenavista is de ideale plek om te lunchen of te dineren. Daarbij leent de locatie zich perfect om een verfrissende duik in het zwembad te nemen of te relaxen op een Balinees bed in de botanische tuin. Buenavista restaurant en suites heeft 42 hotelkamers. Voor reserveringen ga naar de website

Website: www.ibizabuenavista.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?