facebook pixel
Ducks United
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ducksibizaEen 2CV of een klassieke Defender geven je een ervaring die je nooit zult vergeten. Door onze voorliefde voor klassieke originele auto’s en het eiland is het idee deze nostalgische auto’s op Ibiza te verhuren geboren. Inmiddels hebben wij ons 10 jarig jubileum net achter de rug!

Inmiddels zijn de kleurrijke eenden, elektrische Meharis en stoere Defenders niet meer weg te denken van het eilandbeeld van Ibiza.

Ga terug naar het hippie-gevoel waar Ibiza zo beroemd om is. Je kunt je niet voorstellen hoe leuk het is om in een eend , mehari of Defender  te rijden totdat je het zelf ervaart met de ronkende motor en de muziek hard aan. Of juist stilletje door de wind in een elektrische mehari!

ducks unitedHet eiland verkennen de ‘Duck Way’’. Alle eenden, meharis en Defenders zijn voorzien van een heerlijke soundsystem en avontuurlijke Ducksmaps  ‘Meet the locals” waarop leuke lokale restaurants, barretjes, markten en stranden van Ibiza te vinden zijn.

De aankomende tijden waarin locals extra centraal zullen staan onder het motto van Support the local bussiness.

Wat zou ibiza zonder zonder deze rondrijdende, gekke, bouncy, originele eendjes, meharis en stoere, ruige Defenders moeten. Laten we met z’n allen de local business vooral supporten en ook wij kunnen nu wel een duwtje in de rug gebruiken!

Voor lezers van Ibiza magazine bieden wij daarom 25% korting op de verhuurprijs van een eendje voor de zomer van 2020!

Dit wordt een zomer op ibiza om nooit te vergeten, back tot he summer of 69!!

Website: www.ducksunited.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?