facebook pixel
Tribes & Nomads
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Tribes Nomads IbizaTribes & Nomads is een full-service evenementen- en productiebedrijf gericht op zakelijke en privé-evenementen en de perfecte partner voor uw televisie, commercials en filmproductie op Ibiza. Met ons eigen creatieve team creëren en organiseren we graag met jou. Ons doel is om uw verbeelding te overtreffen. We bieden een service van hoge kwaliteit en komen altijd met nieuwe ideeën voor een onberispelijk resultaat.

 

Wie zijn de chiefs? 

Tribes & NomadsWanneer twee één worden, wordt er een droomteam gemaakt. De chiefs van Tribes & Nomads zijn Denise & Juliette. Samen zijn ze goed voor meer dan 12 jaar productie- en evenementervaring op Ibiza.
 
Ze houden ervan om evenementen te organiseren, evenementen op maat te creëren en samen met klanten deel uit te maken van het creatieve proces.  Ben je klaar voor een magische ervaring? Bekijk de website via onderstaande link!
 
Leuk feitje de chiefs hebben onlangs een online magazine gelanceerd vol met leuke verhalen over Nederlanders die op Ibiza wonen, heerlijke recepten van lokale restaurants, Ibiza styling & fashion en heel veel inside Ibiza info!
 

Website: www.tribesandnomads.com

Magazine: https://tribesandnomads.peggypay.com/

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?