facebook pixel
Gare du Nord
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Gare du Nord IbizaKom genieten van ons kleine boutiquehotel, bestaande uit 9 kamers met iedere een unieke en eigentijdse sfeer. Heerlijke koffietjes, comfortabele bedden, kakelverse ontbijtjes! In ons restaurant vind je heerlijke gastronomische creaties van onze zeer gewaardeerde chef, cocktails, verse sapjes of wijn gedurende de dag en avond!

Ons terras, tuin en nieuwe knusse bar bieden op elke moment van de dag een heerlijke plek op te vertoeven.

Gelegen tussen de heuvels van Sant Joan gelegen aan de rand van dit authentieke dorpje met de fantastische markt op zondag, prachtige wandelroutes, spectaculaire mountainbike trails.

De kleine ondernemers, de authentieke mensen en de markt op zondag maken van dit dorp een echte must see. Al enkele jaren geniet het dorp bekendheid vanwege de markt waar het elke zondag feest is.

De laatste jaren hebben de kleine ondernemers vele leuke barretjes en restaurants gestart en maken de avonden in Sant joan onvergetelijk

gare du nord restaurantVlakbij bruisende dorpjes zoals Santa Gertrudis en de mooiste ruige stranden.

Om het gevoel compleet te maken hebben wij een aanbieding voor de ibiza magazine leden. Bij verblijf bieden bieden wij 50% korting aan op de verhuurprijs van een te gekke eend van Ducks United.(geldig in 2020) Lekker rondcruisen op Ibiza in een eend met heerlijke soundsystem, wat wil je nog meer!

Website: www.garedunordibiza.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?