facebook pixel
Dutch Home Fabrics
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

fabrics ibizaAnnemieke Cohrs is de vrouw achter Dutch Home Fabrics. Ze liet een goede baan achter in de bruisende stad Amsterdam om haar echte passies na te streven: alles wat linnengoed, natuurlijke producten en het helpen van huiseigenaren bij het creëren van een interieur dat hun levensstijl en verlangens weerspiegelt.

Ze is een gepassioneerde perfectionist, die met niets minder dan het uiterste genoegen neemt. Haar warme persoonlijkheid en empathisch talent maken haar tot een charmante powervrouw. 

Omdat sommigen van jullie mij kennen, maar anderen mij nog niet, wil ik graag kort mijn verhaal met jullie delen. Omdat ik geloof dat we hier allemaal samen in zitten en alleen door te leven vanuit onze hoogste vreugde kunnen we waarde toevoegen aan deze wereld.

dutch home fabricsBijna 5 jaar geleden werd ik verliefd op een man. “Head over heels, butterflies in my stomach” je weet wat ik bedoel. Tegen die tijd werkte ik nog in de bedrijfswereld, terwijl mijn nieuwe partner een bedrijf in linnen stoffen runde. Naarmate de tijd verstreek, begonnen we de passie voor linnen te delen. Als je eenmaal onder linnengoed hebt geslapen, weet je waarom.

Lang verhaal kort, mijn liefde voor linnen werd een serieuze zaak. Ik besloot dat het tijd was om mijn eigen linnen label te introduceren. Ik nam ontslag om mijn hart te volgen.

Met trots stel ik u voor aan Dutch Home Fabrics, het merk dat ik met al mijn tijd, geld en moeite bouw. Geloven in het feit dat mijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid me overal naartoe zal brengen. 

In Ibiza is een klein deel van de collectie verkrijgbaar bij KSAR en mijn eigenwinkel heb ik gelukkig nu nog niet het is wel online verkrijgbaar deze nieuwe webshop ga ik komende week lanceren.

Website: www.dutchhomefabrics.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?