facebook pixel
Touriffic
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (9 Votes)

touriffic ibizaEen avontuurlijke manier om die kant van Ibiza te ontdekken, die nog bijna niemand kent! Wij nemen je mee via afgelegen paden en spannende off-roads, langs authentieke baaitjes naar schitterende panoramische uitzichten op stranden en rotsformaties.

Onderweg geniet je van de geuren van de naaldbomen en wilde kruiden.

Onze toegewijde gidsen kennen de flora en fauna van Ibiza en hebben een passie voor off-road rijden. Ze zijn bekend met de geschiedenis, cultuur en wetenswaardigheden van het eiland, en laten je graag de nog onbekende plekjes zien waar de gemiddelde toerist niet komt.

touriffic ibizaDeze excursie is uniek vanwege de luxe Toyota land-cruisers en Landrovers die speciaal voor deze safari tour op Ibiza zijn ontworpen.

Ze zijn comfortabel, zeer ruim en bovenal veilig. Het open dak biedt optimaal uitzicht en geeft een heerlijk vrij gevoel wanneer we door de adembenemende natuur rijden.

Breng je badkleding, zonnebrand, handdoek en water mee, aangezien we een verfrissende duik nemen op een afgelegen locatie! Wij zorgen voor snorkels zodat je ook van de mooie natuur onder water kan genieten.

Aan het einde van de tour bieden wij je een wel verdiende lunch aan, op een bijzondere locatie . De lunch is inbegrepen, drankjes zijn voor eigen rekening.

Wij kijken er naar uit om je een onvergetelijke ervaring tijdens je vakantie te bezorgen en je het échte Ibiza te laten ontdekken. 

Website: https://tourifficibizasafari.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?