facebook pixel
Shibiza Deco
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

shibiza decoWat hebben al jouw healthy hotspots wereldwijd met elkaar gemeen? De dromerige bohemien stijl waarbij natuurlijke elementen gemixt worden met luxe details. Shibiza Deco is dé webshop voor accessoires en meubels in de kenmerkende bohemien stijl die je in Tulum, Bali en Ibiza ziet.

Rotan gecombineerd met wit of matzwart. Met een vleug zilver of juist goud. Shibiza Deco weet precies wat jij wilt hebben. Die ene lamp van rotan waar je al zo lang naar zocht? Shibiza Deco heeft hem.

Of wat dacht je van die ronde spiegel met veren? De webshop is gevuld met de mooiste producten van natuurlijke materialen zoals, rotan, jute, schelp of bamboe.

ibiza decorationDe in Nederland geboren Shirley van Rijn ontmoet op Bali haar grote liefde, wanneer ze op wereldreis is. De liefde is zo sterk dat ze bij thuiskomst voor hem naar Ibiza verhuisd. Doordat Bali altijd een bijzondere plek voor de lovebirds blijft, komen ze er elke winter weer terug.

Als interieurstylisten hoppen ze van eiland naar eiland om inspiratie op te doen. Samen hebben ze diverse villa’s, appartementen en een hotel ingericht in een smaakvolle fusion stijl. Een mix van Bali, Tulum en Ibiza: die niemand anders zo magisch met elkaar weet te combineren als Shirley van Rijn.

De meubels en accessoires in de kenmerkende bohemien stijl zijn via de website te bestellen of breng een bezoek aan de showroom op Ibiza. Het is tevens mogelijk om uw woning of gastronomische gelegenheid door Shibiza Deco te laten stylen. 

Website: www.shibizadeco.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?