facebook pixel
Transport Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

transport ibizaAltijd voor u onderweg.. Wij ontlasten u, zodat u zich kunt bezighouden met uw verhuizing, verbouwing, restaurant, winkel. Iedere dag staan wij voor u klaar met grote vrachtwagens en betrouwbaar personeel. Van klein transport tot groot en zwaar transport, wij bieden graag een oplossing. 

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Wij zijn graag uw betrouwbare partner, denken met u mee en bieden transportoplossingen.

Ons bedrijf bestaat al vele jaren en heeft alle kennis en kunde in huis. Wij weten wat het is om voor en namens u te mogen werken.

transport ibizaEtienne Transport Ibiza is het toonaangevende transportbedrijf voor al uw goederen transport van Nederland/België naar Ibiza en terug! Wij gaan altijd zorgvuldig, service-gericht en snel te werk.

Met grote vrachtwagens die twee tot drie keer per maand naar Ibiza vertrekken en onze vele jaren ervaring in transport van en naar Ibiza kunt u altijd terecht bij ons voor al uw Transport & Logistiek naar Spanje, Ibiza. Onze dienstverlening kenmerkt zich door maatwerk. Voor iedere klus en ieder budget bieden wij een passende oplossing.

Wij kunnen uw spullen thuis of bij een andere locatie ophalen voor de transport naar Ibiza. Op Ibiza aangekomen zorgen wij dat uw spullen veilig bij u thuis of bij uw klant worden afgeleverd.

Transport groot en klein, het maakt ons niet uit, wij zijn overal op voorbereid en kennen de wegen op Ibiza als geen ander! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0031620689366 of info@transportibiza.nl.

Voordelen van Transport Ibiza:

  • 2 tot 3 leveringen per maand
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Betrouwbaar
  • Altijd bereikbaar
  • Deur tot deur levering
  • Opslagmogelijkheden

Transport Ibiza heeft veel tevreden klanten, we hopen dat u dat ook wordt!

Website: www.transportibiza.nl

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?