facebook pixel
Shaman Energy
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
3.2894736842105 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.29 (57 Votes)

shaman-energyWij zijn Tom en Petra Schilten en beiden spiritueel en sjamanistisch healers en woonachtig op Ibiza .  Na een jarenlange spirituele zoektocht en diverse trainingen voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn wij het Nepalese sjamanisme gaan volgen. Hierin hebben we een aantal jaar trainingen gevolgd en inmiddels ons eigen werkwijze in ontwikkeld.

In deze stroming staat de sjamanendrum en het gebruik van mantra's centraal. De drum van de sjamaan is een krachtig instrument en wordt geëerd om haar grote verbindende kracht.

Deze gerichte energie en resonantie helpt om processen in gang te zetten en kan voor vele doelen worden ingezet. Wij bieden hierin verschillende diensten aan voor persoonlijke ontwikkeling/healing, ceremonies voor retreats en groepen en we organiseren onze eigen evenementen en trainingen.

 

shaman-energySjamanistische Drumceremonie (trancejourney) voor retreats en groepen

Tijdens deze ceremonie krijgt iedere deelnemer een persoonlijke blessing waarna er op het altaar (kleine krachtplaats versierd met bloemen) een persoonlijke intentie mag worden neergezet. Daarna nemen Tom en Petra, onder begeleiding van hun drum, je mee op een reis naar je onderbewuste waar datgene mag plaatsvinden wat nodig is voor dat moment. Tijdens deze trancejourney krijgt ieder een stuk persoonlijk aandacht.

 

Sjamanistische prive drumsessie (1op1)

In deze privesessie wordt gebruik gemaakt van de drum en mantra's om af te stemmen (contact maken) op jouw energie en wordt er gekeken naar de eventuele onbalans op fysiek en spiritueel niveau. Vanuit sjamanistisch oogpunt zijn fysieke klachten een uitdrukking van een energetische onbalans. Tom zal zich laten leiden door alle informatie die hem toekomt.

 

Chapoma healing

Deze behandeltechniek heeft als doel de energetische balans op fysiek, mentaal en spiritueel niveau te herstellen. Chapoma is een intergratieve techniek waarin (cha)kradiagnostiek, (po)lariteiten en (ma)gnetiseren met elkaar worden gecombineerd.

 

Sjamanistische basistraining

Op deze 5daagse basistraining leer je bepaalde technieken en oefeningen om je te verbinden met je hogere bewustzijn en je authentieke zelf en daarmee je oorsprong. Door deze spirituele connectie ga je leren contact te maken met je gidsen, krachtdieren en/of spirituele leermeesters. Het doel van deze training is om je te begeleiden en te inspireren op jouw sjamanistische pad.

Wil je meer weten over ons of onze diensten neem contact op via:

Facebook: https://www.facebook.com/shamanenergy.net/

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?