facebook pixel
One Day Retreat
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

one-day-retreatErvaar ultieme ontspanning tijdens een one day retreat op Ibiza. Voor iedereen die wel wil, maar niet de tijd heeft om een week lang op retreat te gaan, is er One Day Retreat Ibiza. De perfecte dagbesteding  tijdens je verblijf op het magische eiland. Het concept is helder: in  één dag ervaar je hetzelfde fijne gevoel als dat je een week lang op retreat bent geweest.

Tijdens de exclusieve mini-retreat word je volledig ontzorgd en hoef je  aan niets anders te denken dan jezelf. Naast een HIIT-training,  verschillende stijlen yoga en een bijzondere wandeling door de helende  natuur, maak je kennis met mindfulness, meditaties en ademhalingstechnieken. Kies voor een mix & meet retreat waarbij je gelijkgestemden ontmoet, of ga voor de optie om een privé retreat te organiseren voor enkel en alleen jouw gezelschap.

onde-day-retreatGun jezelf een one day retreat, waarbij je een reis maakt door jezelf en  de meest bijzondere plekken van het eiland ontdekt. Van sapjes, healthy  snacks tot de picknick: alles is deze dag inclusief, waarbij je volledig ontzorgd wordt.

Website: www.onedayretreatibiza.nl

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?