facebook pixel
Marbin Flowers
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (4 Votes)

marbin-flowers-ibizaGaat u trouwen of bent u van plan om een feest of evenement te organiseren op het zonovergoten & idyllische Ibiza? Marbin flowers verzorgt graag het bloemwerk en de decoratie voor uw bruiloft, feest of evenement. 

De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie feest de juiste uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen! In goed overleg en met onze jarenlange ervaring op ibiza en expertise zullen wij de ideeën voor decoratie en bloemwerk vertalen naar de realiteit.

Daarbij wordt uw persoonlijke smaak, stijl, thema en kleur tot in de detaisl uitgewerkt. Wij werken daarom ook met kwalitatief hoogwaardige bloemen vanuit Nederland en Ecuador om de juiste ambiance te kunnen creëren. 

ibizaflowerNaast bloemen biedt Marbin flowers ook een groot assortiment van ondergronden aan zoals vazen, potten, flessen, trouwbogen, pilaren, theelichten, kaarsenstandaards en alle overige decoratie om jullie idee tot in de puntjes uit te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos gewoonweg omdat elke bruiloft uniek is. 

Wij begrijpen dat er veel bij komt kijken om een bruiloft in het buitenland te organiseren, de jurk, datum, catering, overnachting, trouwlocatie, gasten, etc. Hoe fijn is het dan om met een Nederlandse bloemist uw ideeën te kunnen bespreken.

Wij werken door onze jarenlange ervaring goed samen met de vele weddingplanners/ eventplanners en staan in nauw contact met de vele trouwlocaties op Ibiza.

Voor meer informatie & tips kunt u contact opnemen via info@marbinflowers.com. wij staan u graag te woord via de mail, Skype of een afspraak in Nederland of op Ibiza! 

Website: www.marbinflower.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?