facebook pixel
Mucho Gusto
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Mucho Gusto IbizaHola! Mucho Gusto! Aangenaam kennis met jullie te maken! Wij zijn Mariëlle en Ronald. We wonen inmiddels ruim 7 jaar op dit heerlijke eiland net ten noorden van Sant Carles de Peralta in een prachtige ruim 300 jaar oude finca.

Wij runnen het evenementenbureau Mucho Gusto IBIZA, waarmee we zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren op maat gemaakte evenementen verzorgen.

De laatste jaren is trouwen op Ibiza helemaal ‘hot’ en daarom zijn wij ons gaan specialiseren in bruiloften en hebben wij, als onderdeel van Mucho Gusto IBIZA, Bruiloft Ibiza opgericht.

Mucho Gusto IbizaOndertussen zijn we vele jaren en mooie bruiloften verder en doen we dit werk met veel passie en inzet om voor iedereen de droombruiloft te organiseren die alle verwachtingen overtreft!

We kunnen eigenlijk alles verzorgen. Of het nu gaat om het uitzoeken en vastleggen van een locatie voor de bruiloft (bijvoorbeeld onze eigen finca met prachtige tuin, een beachclub, een villa of een restaurant), het verzorgen van de ceremonie (Ronald is trouwambtenaar), de catering, de decoratie (we hebben zelf veel materiaal ter beschikking), de muziek, het regelen van vervoer, het onderbrengen van bruiloftsgasten in een hotel of appartement.

Of het bruidspaar wil dat we de bruiloft van A tot Z organiseren, of slechts delen ervan, alles wordt tip top geregeld en het bruidspaar wordt totaal ontzorgd. We werken daarbij heel prettig samen met tal van uitstekende leveranciers en partners die zowel hier op Ibiza als in Nederland gevestigd zijn.

Besos van ons,

Mariëlle en Ronald

Website: www.muchogusto-ibiza.com

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?