facebook pixel
Cafe de Hoeck
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Cafe de HoeckEen stukje Nederlandse gezelligheid! Ben je op zoek naar Hollandse gezelligheid met een flinke vleug Mediterranee, dan ben je bij Cafe de Hoeck Ibiza zeker aan het juiste adres. Eigenaren Manuela en John heten iedereen van harte welkom.

 

Internationale twist

"Cafe de Hoeck is al 20 jaar het enige bruine cafe op Ibiza" vertelt Manuela enthousiast. Vijf jaar geleden hebben wij de zaak overgenomen en er iets meer een internationale twist aan gegeven.

Maar het blijft het adres voor een stukje Nederlandse gezelligheid op het eiland. De plek voor gezellig samen zijn, borrelen, feestje vieren maar ook om voetbal of ander leuk evenement te kijken.

 

Homemade soul en streetfood

Cafe de HoeckDie internationale twist is vooral merkbaar aan de dagspecials die ze serveren. Naast een breed assortiment Nederlandse snacks, hebben we ook Surinaamse, Indische, Thaise dagspecials. En diverse belegde " streetfood" broodjes .Die vallen bij onze Nederlandse gasten, als bij de buitenlandse toeristen toeristen en locals bijzonder in de smaak.

 

Cafe de Hoeck de huiskamer van Ibiza

Iedereen is welkom! Cafe de Hoeck staat het hele jaar door open voor een zeer breed publiek en dat is meteen de kracht van het cafe.

"Iedereen is welkom, op slippertjes  of in pak, het kan allemaal"!

Cafe de HoeckWe horen ook telkens weer van onze gasten dat ze zich hier meteen thuis voelen, waaronder menig bekende Nederlander en ook die komen telkens weer graag terug. Een groter compliment kun je eigenlijk niet krijgen. Dat is dan ook waar wij het voor doen. Zorgen dat onze gasten zich welkom voelen en het naar hun zin hebben. " Kom het gewoon zelf eens ervaren"

Facebook: www.facebook.com/Cafedehoeckibiza/

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?