facebook pixel
Ibiza Business Tips
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ibiza Business tipsIbizabusinesstips in een tijd dat velen last hebben van de Covid-19 crisis; dat is haast een tegenstrijdigheid. Toch meen ik dat juist in deze tijd ondernemerschap haar ware aard kan laten zien. Dat is waar Ibizabusinesstips voor staat en hulp bij biedt aan haar klanten.

En dan zijn tips rondom het doen en verbeteren van jouw business heel erg welkom. Of dat nu tips/adviezen zijn die gaan over (internationale) fiscale en juridische zaken, over NIE en residencia of over hoe je jouw business anders kunt inrichten, alles is welkom om jouw ondernemersactiviteiten op Ibiza (of van en naar Ibiza) weer de juiste kant op te stuwen.

Ibizabusinesstips, ontstaan vanuit de gedachte dat veel ondernemers, of zij die dat willen worden op Ibiza, allerlei business vragen stelden op de sociale media. Er bleek veel behoefte zijn aan Nederlandse hulp op het gebied van ondernemingen (fiscaal, juridisch, wonen, strategie, marketing, coaching).

Business tips IbizaDaarom ben ik Ibizabusinesstips begonnen en geef veel tips over die onderwerpen. Ik schrijf de soms ingewikkelde materie eenvoudig op op Facebook, Instagram en natuurlijk de website.

Vaak verwijs ik naar de achtergrond informatie zoals handige links naar officiële formulieren of wet- en regelgeving. Maar veel belangrijker vind ik dat het laagdrempelig blijft. Natuurlijk is een advies altijd afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden. Kan ook niet anders. Algemene antwoorden zijn er eigenlijk nooit.

Ik geef graag tips omdat ik graag mensen help. Daarom houden wij altijd een spreekuur op Ibiza.

Als je een advies wilt dat wat verder op jouw omstandigheden ingaat, spreken we uiteraard daarvoor iets aparts af.

Wat ik ga doen als het weer mag: gratis workshops geven voor (beginnende) ondernemers die hun business weer op de rit willen krijgen. Dat worden kleinschalige workshops waarin we samen gaan sparren over jouw bedrijf (wel of geen online webshop bijvoorbeeld of net even wat slimmer zijn dan een ander), voor jou als ondernemer (persoonsgegevens moet ik dan aanpassen?), etc. Door te sparren met elkaar raak je geïnspireerd en kom je tot creatieve en innovatieve ideeën.

Wij, Laurens, Catherine en onze teckeltjes staan voor je klaar.

Website: www.ibizabusinesstips.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?