facebook pixel
Ibiza OrgaNICE
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.9166666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.92 (6 Votes)

ibizaorganiceIbiza OrgaNICE organiseert op maat gemaakte programma’s voor groepen die naar Ibiza komen. Van zakelijke meetings, events en incentives tot perspresentaties, verjaardagen en huwelijken.

We houden van win-win situaties dus willen we jou als Ibiza Magazine lezer graag het volgende aanbieden: Breng ons in contact met nieuwe klanten en we zullen je belonen!

Ken je iemand die voor een bepaalde gelegenheid naar Ibiza zou willen komen, voor een bedrijf werkt of werk je zelf voor een bedrijf dat geïnteresseerd is in een incentive reis naar Ibiza, laat dit ons dan weten.

En komt het tot een bevestiging dan kan je hiervan een NICE kick-back verwachten. Neem contact met ons op voor meer informatie per email of bel ons op 0031 641041054.

ibizaorganiceIedereen hier op Ibiza doet ontzettend zijn best om flexibel met de huidige situatie om te gaan; hotels versoepelen hun voorwaarden en de horeca verlengt het seizoen met als centrale boodschap Annuleer niet maar Stel uit. We willen hierbij dan ook iedereen een hart onder de riem steken, wat positiviteit toesturen vanaf Ibiza.

Het is fijn om te zien hoe mensen elkaar ook motiveren en helpen in deze tijden, je creativiteit weer boven komt drijven en je de kleine dingen meer weet te waarderen. We kijken uit naar de zon achter deze dikke wolk, want deze zal zeker weer gaan schijnen!

Wij kijken uit naar het najaar met mooie groepen, maar we kijken ook alvast uit naar volgend jaar – en wie weet naar jou?

Zet ‘m op, blijf positief & gezond!
Madeleine & Christel

Website: https://ibizaorganice.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?