facebook pixel
Gerry Las Dalias
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.4090909090909 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.41 (11 Votes)

Gerry Las DaliasEen moment opname van een zomerse dag in mijn store op de hippiemarkt. Een groep vrouwen  zijn aan het passen er staan enkele voor de kraam te kijken Er wordt gepraat, gelachen en dat allemaal op een ruimte van 2x 3 meter. Ze helpen elkaar met keuzes maken oh joh die staat je geweldig die moet je doen. Het is warm en misschien is er nog een enkeling die even moet denken kleed ik mij hier zo uit??

Dan ach ja we gaan ook zo naar het strand. Dat vrije gevoel samen met je vriendinnen, je familie. Het is voor ons hier zo’n normaal beeld om zo je kleding te verkopen. Die makkelijke manier van met elkaar zijn. Elkaar aanraken bij het weggaan een omhelzing. Een advies van een mooi strand een leuk restaurant en rijd voorzichtig---naar 

Las Dalias IbizaAlles is nu voorzichtig ….Tijd geeft raad en inzicht om hier mee om te gaan. Mijn inspiratie voor nieuwe ontwerpen krijg ik door de zomer heen en neem ik in de winter mee op reis. Veel jaren New Delhi en Hongkong en Bali. Bali is in al die jaren mijn 2e huis geworden. Zo is dat ook met de mensen met wie ik daar werk. Het voelt als mijn familie en het is altijd weer bijzonder. Het zijn zeer intense weken met mijn fietsje door het chaotische verkeer. Werken met verschillende materialen borduursels en de juiste kleurencombinatie. Een lunch in mijn favoriete Warung en s’avonds alles uitwerken.

Mijn hoofd en mijn creativiteit stopt daar nooit. Want wat er ook in mij  opkomt ze kijken me bedenkelijk aan… En toch na een paar dagen een big smile en weer iets nieuws. Met veel geduld en liefde heb je uiteindelijk een geweldige lijn! Dan is het wachten dat het allemaal naar Ibiza komt. Ook dat is nu even anders. Ondanks al deze onzekerheden ben ik blij thuis. Ibiza nog steeds 1 van de mooiste plekken,

De afgelopen jaren heb ik vaak gevraagd kan het ietsje minder? Zoveel mensen, verkeer, zoveel van alles! Nu is het daar een oase van rust na een heftige Lockdown waar je ineens weer voelt.

Ja dit is ook Spanje! Komt goed ik heb vertrouwen!

Website: https://shop.lasdalias.es/comercio/gerryibiza

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?