facebook pixel
Casa Naya Ibiza
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Casa NayaCasa Naya ligt in het mooie en rustige noorden van Ibiza, tussen San Lorenzo en Sant Joan de Labritja. De kleinschalige en sfeervolle villa ademt een relaxte sfeer, ligt midden in de natuur en biedt een geweldig uitzicht over de omliggende heuvels met in de verte de zee. De kamers, studios en appartementen zijn gezellig ingericht en hebben een terras of balkon.

Je kan de dag beginnen met een heerlijk vers ontbijt in La Cantina. In de tuinen rond het hotel vind je cactussen, citrusvruchten, pijnbomen, palmbomen, bougainvillea enz…..er is zelfs een moestuintje. 

Je kan zonnen op de sunloungers rond het zwembad, een boek lezen in de hangmat of wegdromen op een daybed op een van de mooie terrassen.

Casa NayaEn ook aan de sportieveling is gedacht, van yoga, workouts, tennis tot boksles….je hoeft het terrein er niet voor af. 

Michel en Evelien zullen je van harte welkom heten en voorzien van allerlei insider tips! Eenmaal hier geweest……kom je zeker terug!

Website: www.casanaya.com

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?