facebook pixel
BlackBird Event Group
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

events ibizaEvenementen, bruiloften, groepsreizen, incentives en productie op Ibiza. Blackbird Event Group is een jong bedrijf wat opgericht is door Merel Poots (vandaar de naam Blackbird) in 2016, na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de evenementen en entertainment business van Ibiza.

Merel is in 2011, na het voltooien van opleiding aan Hotelschool Den Haag, naar Ibiza verhuisd en heeft in de eerste seizoenen gewerkt als directie assistente en  als eindverantwoordelijke voor het productieteam van maandag-en woensdagavond bij Space Ibiza, een van de grootste clubs op het eiland, wat tegenwoordig bekendstaat als de club Hï.

Vanuit de productiekant is Merel later terecht gekomen als evenementen- en conciërgemanager bij een management bureau op het eiland waar ze alle klanten vanuit het luxe segment voor haar rekening nam. 

blackbird ibizaIn 2016 heeft Merel, Blackbird Event Group opgericht als allround en creatief evenementenbureau en boetiek reisorganisatie, waarbij de focus ligt op professionaliteit en het verzorgen van de beste ervaring mogelijk voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Met meer dan 9 jaar ervaring op het eiland en een groot lokaal netwerk, kan iedere aanvraag, elk concept of iedere reis op maat gemaakt worden.

Blackbird Event Group is een betrouwbare partner die op de hoogte is van lokale wetgeving op het eiland en die luistert naar de wensen van de klant. We geven creatieve invulling aan bestaande plannen, we adviseren en inspireren zodat ieder evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Van groepsreis tot videoproductie, van incentive tot bruiloft, Blackbird Event Group has got you covered!

Voor meer informatie en inspiratie, neem vrijblijvend contact met ons op. 

Website: www.blackbirdeventgroup.com

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?