facebook pixel
Figueretas
images/slider/ibizamagazine.jpg
 
 
4.225 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.23 (20 Votes)

figueretasFigueretas is een mooi strand gelegen vlakbij Ibiza Stad en is wandelend te bereiken. Dit strand bestaat uit heerlijk zand en heeft een kristal heldere zee. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand van Figueretas.

kindvriendelijk parkeren beddenverhuur beachbar restaurant winkel mindervaliden

 

Figueretas is een kindvriendelijk strand gelegen dichtbij Ibiza Stad. Het strand heeft diverse voorzieningen zoals buitendouches en winkeltjes. Op het strand kunnen ligbedden en parasols gehuurd worden. Er zijn diverse restaurants en bars bij het strand en het strand is te bereiken voor mindervaliden. Daarnaast loopt er langs dit strand een leuk boulevardje.

 

Bereikbaarheid Figueretas

Dit mooie strand is als één van de weinige stranden op Ibiza eenvoudig wandelend te bereiken. Het ligt eigenlijk aan Ibiza Stad vast en het duurt ongeveer een kwartier om het te voet te bereiken. Het strand is vanaf Ibiza Stad ook te bereiken met de bus of zelfs met de ferry! 

 

Informatie Figueretas

Figueretas is een mooi strand met een rustig heldere zee waar veel kinderen plezier van beleven. De overgang van strand naar zee gaat heel geleidelijk waardoor er een groot deel ondiep water is. 's Avonds staan er diverse vissers op de pier om verse vis te vangen.  Het strand wordt door een boulevard met palmbomen afgesloten van de aangrenzende hotels en appartementen complexen.

Aan het strand van Figueretas zitten een aantal goede restaurants waar een ruime variatie is aan verschillende soorten menukaarten. Meer richting Ibiza Stad zitten de wat luxere restaurants.

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?